از روز عید قربان تا روز عید غدیر، در واقع یک مقطعی است متصل و مرتبط با مسئله‌ی امامت.

مقام معظم رهبری (مدظله العالی)


اعیاد قربان و غدیر خم، علاوه بر این‌که دو عید مهم و فرخنده در تاریخ اسلام به‌شمار می‌آیند، نمادی از وحدت و انسجام جامعه‌ی دینی و هم‌چنین تأکیدی است بر ارزش‌های عمیق معنوی و انسانی‌، که در طول تاریخ ما را به سوی عدالت و نیک فرجامی هدایت کرده‌اند. عید قربان، نماد فداکاری ابراهیمی(ع) است که ما را به تعهد  و ایثار در راه خداوند می‌خواند. این عید با خود آرامش و خلوص قلب را به همراه دارد و درس‌هایی از صداقت و اطاعت در برابر فرمان الهی را به ما می آموزد، که یادآور تسلیم و تقرب و ایمان راسخ به درگاه او است.

      واقعه‌ی غـدیر خم نیز، فرصتی را برای امت اسلامی فراهم کرد تا خداوند نعمت خود را بر آن‌ها تمام کند و مردم ارزش‌های والای ولایت الهی را درک کرده، آن‌ها را در زندگی فردی و اجتماعی خود به‌کار گیرند. فلسفه‌ی عید غدیر خم، که عید الله‌اکبر، عید آل محمد و ارزشمندترین و والاترین عید اسلامى ‏است بر پایه‌ی ولایت، رهبری و پیروی از اصول و ارزش‌های الهی قرار دارد. این عید بزرگ، به ما می‌آموزد که پیروی از امامت و ولایت، مسیر رشد و تعالی جامعه‌ی اسلامی را تضمین می‌کند. این روز، نمادی از اتحاد و انسجام جامعه‌ی اسلامی، تجلی عشق و احترام به اهل بیت(ع) و استمرار این ولایت در طول تاریخ بشریت است.

       فرارسیدن اعیاد مبارک قربان و غدیر خم را به تمامی مسلمانان و به‌ویژه همکاران عزیزم در خانواده‌ی بزرگ گروه صنعتی ایران ترانسفو، تبریک و تهنیت می‌گویم. امیدوارم این روزهای مبارک، زمینه‌ساز هم‌دلی و شور و نشاط بیش‌تر در خانواده‌ی صمیمی ایران ترانسفو و جامعه‌ی اسلامی ما باشد.