به مناسبت هفتهی روابط عمومی، جلسهای با حضور دکتر صادقی، مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو و مسئولان و کارشناسان روابط عمومی شرکتهای زیرمجموعه این گروه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، دکتر صادقی با تبریک هفتهی روابط عمومی، از تلاشها و زحمات همکاران در حوزه روابط عمومی تشکر و قدردانی کرده و نقش این بخش را در پیشبرد اهداف سازمانی بسیار مهم و اثرگذار دانست.
در ادامه عمیدی، مدیر روابط عمومی گروه صنعتی ایران ترانسفو، به بیان نکاتی در راستای همافزایی بیشتر بین روابط عمومیهای زیرمجموعه و همچنین شناسایی و رفع نواقص موجود پرداخت. وی بر لزوم هماهنگی و انسجام میان واحدهای روابط عمومی، به روز رسانی تجهیزات و استفاده از نیروی انسانی متخصص، برای دستیابی به نتایج مطلوبتر تأکید کرد.
در بخش دیگری از این نشست، مسئولان و کارشناسان روابط عمومی شرکتهای زیرمجموعه به صورت جداگانه دیدگاهها، مسائل، چالشها و پیشنهادهای خود را مطرح نمودند.
در پایان جلسه، دکتر صادقی با تأکید بر نقش انگیزه در موفقیت روابط عمومی گفت: «انگیزه مهمترین فاکتور در حوزهی روابط عمومی است. نیروی کارآمد روابط عمومی کسی است که با انگیزهی بالا و با کمترین امکانات بتواند بیشترین اثرگذاری را داشته باشد.» دکتر صادقی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص جهاد تبیین، این امر را مهمترین وظیفهی یک روابط عمومی موفق دانسته و خواستار قوت بخشیدن به حوزهی ارائه و نشر اخبار صحیح و به روز شرکتهای زیرمجموعه، در کمترین زمان شدند.
وی همچنین بهرهگیری حداکثری از ظرفیتهای موجود و تکمیل و ارتقای منابع انسانی در حوزه روابط عمومی را از اولویتهای اساسی گروه صنعتی ایران ترانسفو عنوان کرد و بر لزوم توانمندسازی این بخش تأکید نمود.